2013. november 19., kedd

A klaviatúracséplés szent helye

Avagy itt készül a blog. Asztalnál, mert nem laptopon írom (ez remélhetőleg jövő ilyenkor már másképp lesz). A fejem fölött Fable gyűjteménnyel, a karcos asztalon kidobásra váró izzóval és két szem töretlen pisztáciával, ami június óta várja, hogy megegyem... És hát ja, tulajdonképpen most rend van. Dizájnos, úgy-e? :)


(Bocs a rossz képminőségért, de egyrészt nem vagyok egy nagy fotós, másrészt a fényviszonyok finoman szólva nem voltak ideálisak.)

Nézz körül a többi bloggernél is :)

10 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik, hangulatos és otthonos.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igazából én is szeretem, itt van a kedvenc lámpám a fityegőivel, meg a kedvenc tolltartóm (kék. és nagyon finom vaníliakrémes ostyarudak voltak benne hajdanán :D), na meg a százéves nachtkasztli... csak az asztalt utálom, meg hogy ennyi helyet foglal el kicsiny kis szobámban.

      Törlés
  2. A Nokedli Szentély - nekem is tetszetős, látszik, hogy itt van élet, és majd félrenyeltem az épp szürcsölt kávémat, hogy mekkora bögre tea van az asztalkádon :))) És a bötűs könyvtámaszod is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, Szentély... nem is rossz! :) Köszi :)
      Ja, általában ebből teázom (meg kakaózom), mert ebbe normális adag fér. Fél liter, konkrétan... Normál méretű bögréből csak akkor iszom, ha egy egész kannával főzök le, de az viszonylag ritka.
      A könyvtámasz ikeás, szerintem talán még lehet kapni ;)

      Törlés
  3. De jó, hogy hozzád is benézhetünk:) Tényleg nagyon hangulatos és milyen jó háttérképed van!
    A laptopot szerintem jobban fogod majd szeretni, sokkal kényelmesebb...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Ez az őszi/téli háttérképem, eddig még nem sikerült megunni :)
      Már van laptop is, a nővérem reám hagyományozta az övét, csak még kicsit buherálni kell rajta (memóriabővítés, meg vmi kütyü az internethez). Klassz kis gép, csak fura gépelni rajta, hozzá kell szokni :)

      Törlés
    2. De jó, akkor hajrá a tuninghoz, aztán lehet fekve netezni:D

      Törlés
  4. Nagyon hangulatos kis alkotósarok :) Tetszik az a fehér petróleumlámpaféleség. Nekünk is volt hasonló csak nagyobb. Nagyon jó ez a nagy képernyős monitor...kezd hiányozni, mert én most egy Dell inspiron kisebb méretű laptopon nyomom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Rendes lámpa, csak petróleumosnak akar látszani - még a nagyszüleimé volt :)
      Hát az azért ilyen jó nagy, mert tévé is egyben, a régi kisebb volt valamivel :)

      Törlés